Shqiptarët nga të gjitha trojet dhe diaspora janë mobilizuar për të ndihmuar Shqipërinë dhe qytetarët e saj që po kalojnë momente tmerri pas tërmetit të fuqishëm që i goditi para dy dite.

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama përmes një statusi kërkoi sot që më shumë ka nevojë për para sepse depot që grumbullojnë ushqimet janë të stërmbushura.

Shqiptari nga Amerika, Marko Kepi përmes një fondacioni online “Rrënjet Shqiptare Albania Roots Inc” ka arritur të grumbullojë mbi një milion e 200 mijë dollarë.

Shqiptarë nga diaspora kanë dhënë para në këtë donacion. Qëllimi i këtij donacioni është arritja e 1 milion e 500 mijë dollarëve.

MUND TË JU PËLQEJNË