Të premten rreth mesnate një aeroplan nga Stambolli ka kthyer në Kosovë 110 shtetas kosovar, 4luftëtarë 32 gra dhe 72 fëmijë- përfshirë 9 fëmijë pa prindër.

Ata janë dërguar në Qendrën e Azilkërkuesve në Vranidoll, në afërsi të kryeqytetit.

Pas orës 01:00 në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës ka shkuar edhe ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri i cili ka konfirmuar zhvillimin e operacionit.

Por, në Siri vazhdon të ketë kosovarë të cilët shteti pretendon t’i kthejë.

MUND TË JU PËLQEJNË