Vala

Këngëtari Edi Furra është ndër ata emra të mirënjohur të muzikës popullore, i cilësuar si një nga zërat më potent të muzikës së pastër shqipe, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari Edi Furra është edhe familjar shumë i dedikuar. Ai, shihet shpesh nën shoqërinë e bashkëshortes dhe fëmijëve.

Shpesh është përfolur bashkëshortja e Edit, e më pas edhe vajza e tij që është bërë mjaftë simpatike, shkruan “Kosovarja”.

E, tani ju njoftojmë me djalin e Edit, që është edhe fëmija i tij më i madh.

Siç mund ta shihni, djali i Edit po duket shumë mirë, madje edhe “facer”./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË