Morena Taraku, e veçanta e pistave të modës, e fotografive “fashion” dhe e skenës muzikore, vazhdon ta bëjë edhe më nxehtë me foto ekskluzive dhe që ngrisin temperaturat edhe më shumë, shkruan “Kosovarja”.

Morena shfaqet nga plazhe e pishina të ndryshme, ku format e saj fizike u bëjnë konkurrencë edhe bukurive të natyrës.

Në këto ditë kur është kthyer vapë tropikale, imazhet e Morenës për dikë sjellin fresk, e dikujt ja qesin flakën.

Nga Shërbimi Meteorologjik i Kosovës paralajmërojnë: “Ju që jeni të dobët nga zemra,

Morenën mos e shikoni shumë nga ora 10 deri në ora 17:00”, shkruan “Kosovarja”.

Natyrshëm lind pyetja: E, kush i reziston? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË