Është ende e vogël por që tani ka filluar ti trasojë rrugët e së ëmës.

Është fjala për vajzën e vogël të Teutës, Kaian, e cila qysh në fëmijëri ka filluar të shprehë talentin dhe dashurinë që ka ndaj artit, shkruan Kosovarja.

Shpesh e shohim duke u munduar që nga asgjëja të krijojë diçka të bukur, nga duart e saj të vogla dhe të njoma.

E, po ti shohësh vizatimet dhe pikturimet e saj, vërtetë që zgjojnë kureshtje ani pse nuk është se bën diçka të madhe. Por, për të këto veprime të saj sikur po bëjnë namin sa ka filluar edhe tokën ta pikturojë.

Epo, të kesh një nënë të talentuar dhe të mençur sikur Teuta, vështirë është të mos dalin edhe fëmijët kështu. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË