Qëndresa Bajrami është bashkëshortja e moderatorit më të afirmuar, më të dashur e më të adhuruar Labinot Gashi.

Qëndresa, jo vetëm që e ka pasur fat moderatorin, por ka pasur fatin të bëhet e njohur dhe e popullarizuar ashtu si shumë bashëshorte të fytyrave publike, shkruan Kosovarja.

Për atë që është përmendur e ëmbla Qëndresë në fillim ka qenë se si ia rrëmbeu zemrën personit më pozitiv dhe më energjik.

Por, tani në këto vitet e fundit ajo ka bërë të njihet edhe punën e saj, ku ushtron profesionin e grimeres, e që ngadalë ia ka arritur të cilësohet edhe si grimerja më e mirë.

Qëndresa, me duart e saj të arta dhe magjinë e talentit të saj, kujdeset çdo grua të ndahet e kënaqur me të, me transformimet dhe grimin që ua bënë.

Pas punës së saj të palodhme dhe të pandalshme, shpesh janë shtruar pyetje se a ka kohë që Qëndresa ti kushtojë kohë pak vetes e të rregullohet sikur të tjerat.

E, sa i përket kësaj pjesë që herë ka kohë e herë nuk ka ajo nuk mërzitet fare, sepse e din shumë mirë bukurinë e saj natyrale, andaj nuk heziton ta ndajë dhe me të tjerët.

Po e shikuat këtë imazh të fundit të saj që erdhi me një grim të lehtë e natyral, do ta kuptoni edhe ju se as Labi nuk ka gabuar që e ka zgjedhur ta ketë fat. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË