Eh kush nuk e njeh tashmë Leartën? Padyshim që emri i saj është më i përfoluri në shov bizin kosovar.

Martesa me djalin e Shyhretes e bëri jashtëzakonisht të famshme duke u konsideruar edhe si nusja më e bukur e të gjitha kohërave, shkruan “Kosovarja”.

Bukuria që e posedon i reflekton në çdo imazh të saj. Madje, shpesh herë e kemi pyetur vetën se si mundet një femër të jetë kaq e bukur dhe elegante.

 

Personi i parë të cilit e kemi parë që nga kush mund ti ketë trashëguar këto virtyte është nëna e saj Drita.

Por, jo vetëm kaq e ngjashme si nëna dhe po ashtu një zonjë e bukur qenka edhe tezja e saj Shpresa.

Me siguri që Learta ndihet me fat se e ka trashëguar këtë bukuri prej personave më të dashur të saj./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË