Learta është nga ato figurat publike që po e shikove njëherë nuk mund ta harrosh më kurrë.

Kështu ka ndodhur që nga fillmi, u bë pjesë e secilës shtëpi ashtu sikurse e vjehrra, dhe tani po përmendet edhe nga më i vogli, shkruan Kosovarja.

Për Leartën ka për çfarë të interesohet, sepse jeta ia ka dhuruar shumë epitete si këngëtare e mirëfilltë, bizismene e suksesshme, re e zonja, dhe mbi të gjitha femër e plotësuar në të gjitha aspektet.

Këtë të fundit nuk ka ditë që nuk e dëshmon, e që janë fotografitë që flasin më shumë se çdo gjë tjetër për bukurinë e sharmin e saj.

Ashtu edhe sikurse ky postim i radhës ku edhe njëherë tregoi se është e pazëvendësuar dhe sikur kjo nuk mund të gjesh askund. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË