Është njëra nga këngëtaret me profesionale dhe njëra nga femrat e cila është kaq e thjesht por e bukur dhe aq elegante, shkruan Kosovarja.

Karriera e saj muzikore u ndërtua nga puna e pa kursyer ndër vite, ku solli këngë të cilat do mbetën të preferuarat ndër breza.

Ka ruajtur ndër vite origjinalitetin duke ju qëndruar besnik adhuruesve të këngës së saj. Edhe pse kohëve të fundit ajo projektet i ka më të rralla por ajo që e ofron më publikun është edhe llogaria në ‘Instagram’ ku ofron në raste pamje ku ndodhet dhe çfarë bënë.

Në këtë rast ka zbuluar vendndodhjen e vendi që ka zgjedhur është Turqia, ku si duket arsyeja shkuarjes janë blerjet ku edhe ka fokusuar disa nga brendet e mëdha botërore.

Por një tjetër gjë që ajo ka zbuluar është edhe kjo pamje, pa çaj Leonora si duket se bënë dot, e duke patur parasysh që Turqia pijen më të preferuar e ka çajin ku edhe sherbet ngado dhe në çdo kohë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË