Kur është fjala për bukuri natyrale, emri i Leonorës është i pari.

Ajo është e pranishme që një periudhë të gjatë në skenën muzikore, ku shkon çdo vit duke u rinuar e zbukuruar edhe më shumë, shkruan “Kosovarja”.

Përgatitjeve të fundvitit nuk po i mungon as e madhja Leonorë, duke mbizotëruar stili i saj i veçantë.

Me modele të fustanave perfekt dhe grim të përsosur, as një koment nuk e përmbledh bukurinë e saj të mahntishme.

E, derisa e pyesin se a ka ndonjë ndërhyrje në fytyrë Leonora vazhdon ta mohojë këtë gjë, me ç’rast tregon edhe kush kujdeset për grimin e saj.

Këtu mund ta lexoni deklaratën e plotë të saj. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË