Larg muzikës po, por larg vëmendjes së mediave dhe publikut asnjëherë.

Leonora Jakupi sado mundohet që t’i ikë syrit të aparatit dhe të bëhet e padukshme, përsëri bie diçka që emri i saj të vërshohet në secilin portal, shkruan Kosovarja.

Nuk është vetëm këndimi që e bëri të njohur dhe të mistershme si personazh, por edhe jeta e saj private asnjëherë nuk u shua dhe gjithmonë është interesuar për të ditur më shumë rreth saj.

Por, sikur edhe pritej, kjo gjë asaj nuk po i pengon aspak që jetën ta vazhdojë, duke mos e zë vendi vend askund.

Kjo pasi që në kohët e fundit, ajo po eksploron vende nga më të ndryshmet, duke vizituar të gjitha nga pak e duke shijuar jetën në maksimum.

Këtë po na dëshmon edhe përmjes rrjeteve sociale, e cila sikur ta dijë për kuriozitetin e publikut, po i rri gati që ta marrin vesh ngado që këmba e saj po shkel.

Ajo çka postoi sot ishte pamja e njërit nga bregdetet shqiptare. Ani mirë boll të paktën informoi ku gjendet e çfarë po bën, po atë trup përse kurrë nuk po e eksploron?. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË