Leonora Jakupi është këngëtare e njohur dhe shumë e popullarizuar për secilin nga ne.

Këngëtare e shumë hiteve dhe e bashkëpunimeve të ndryshme, që ka rezultuar gjithmonë e suksesshme dhe e dominuar, shkruan Kosovarja.

Për atë që ka sjellur dhe ka servuar tek audienca është vlerësuar gjithnjë, dhe është dëgjuar, duke zënë vend të pazëvendësueshëm tek një masë e gjerë.

Aq sa është e interesuar karriera e saj ndër vite, ashtu është edhe jeta e saj private, mos të themi përtej normave.

Kjo sepse këngëtarja gjithmonë ka lënë pikëpyetje tek publiku, që asnjëherë nuk janë zbardhur dhe nuk janë zbuluar.

Në fakt ende vazhdon me të njëjtin ritëm, ku ngado që shkon dhe shëtitet, prezanton diçka që të bën të mendosh përtej imagjinatës dhe mendjes.

Leonora edhe së fundi la vend për shumë pyetje të njëpasnjëshme, kjo falë një postimi që hedhin e saj personale.

Në njërin nga vendet e botës ku gjendet ajo për pushime, ajo postoi një pjesë të vendit ku i tëri dukej bosh dhe pa asnjëri.

A ndodhë që përsëri këngëtaren ta kemi vetëm, apo si është puna? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË