Është normale dhe e natyrshme ta përkrahim familjen pasi ata anë marrë hapat drejt një destinacioni të caktuar.

Përkushtimi, puna dhe vulleti i mirë për t’i ndihmuar popullin në secilën fushë që e bën është për tu vlerësuar, shkruan “Kosovarja”.

E ndonëse jemi në kohë fushate kjo mbështetje po është më e madhe nga familjarë, miqë e kolegë për kandidatët e caktuar.

Këtë mbështetje të vazhdueshme qysh nga fillimi i fushatës po e ka edhe politikani i njohur Daut Haradinaj nga bashkëshortja e tij Lola.

Madje përkrahje ajo i jep edhe në dasmë që ata ishin mbrëmë. Lola ka publikuar një fotografi me Dautin ku shkruan: “💯% me ma t’mirin me 50-shin /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË