Dita ditës vetëm po zbukurohet.

Lola Haradinaj cilësohet si një femër e rrallë, duke qenë gjithmonë unike në çdo paraqitje, shkruan “Kosovarja”.

Ajo gjithherë me veprimet e saj nuk kalon pa u bërë lajm.

Edhe sot në ditën e heshtjes zgjedhore, Lola vendosit të godas me disa imazhe të mrekullueshme.

Me një grim të lehtë, dhe rregullim të flokëve në mënyrë të thjeshtë, këto pamje të Loles nuk e përmbledh asnjë koment bukurinë e saj.

Pasi t’i shihni këto tri foto, edhe ju do të mendoni njejtë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË