Lotina dhe Kënga janë dy vajzat e të parit të Gjilanit, Lutfi Hazirit. Që të dyja janë shumë të njohura për publikun.

Asnjëra prej tyre nuk ndoqën as rrugën e babait për tu bërë politikane, por as të nënës për tu bërë këngëtare, shkruan “Kosovarja”.

Emrat e tyre janë mediatizuar shumë veç për shkak të reputacionit të prindërve të tyre, Lutes dhe këngëtares Mirvete Bajrami apo ndryshe e njohur si Mikja.

Të dy vajzat shquhet për bukurinë e tyre, ato shpesh edhe janë përfolur për jetën private si dhe atë luksoze.

E sot, vajzat e Lutes sjellin një foto të bukur nga qyteti./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË