Bashkëshortja e këngëtarit Meda, njëjtë si shumë bashkëshorte të këngëtarëve të tjerë, merr mjaft vëmendje nga njerëzit, por edhe nga mediat rozë, shkruan “Kosovarja”.

Lulja, që kur u lidh me Meden, menjëherë bëri përshtypje. Bjondja simpatike e rritur në Gjermani, ka qenë e është mjaft serioze, por përkundër kësaj tërheq vëmendje.

Lulja është nënë e katër fëmijëve, ama ende gëzon linja të mira trupore. Siç kuptojmë, palestra nuk është në rutinën e bashkëshortes bionde të Medës, shkruan “Kosovarja”

Disa fanse, sot ia kanë kujtuar Lules vetën se si ishte dikur, atëherë kur ishte më e re dhe e kishte vetëm një fëmijë.

MUND TË JU PËLQEJNË