Lulja dhe Lirimi janë një nga çiftet më të njohura në rrjete sociale. Të rinjë, të pashëm dhe mjaftë të ndjekur në Instagram, shkruan “Kosovarja”.

Dyshja, janë lidhur në moshë shumë të re së bashku dhe po ashtu të rinjë u bënë prindër të një vajze.

Por, çiftin i goditi një fat i keq. Në mes të lumturisë, u sëmurë Lulja, diçka tashmë e njohur për të gjithë.

Lulja, po kurohet dhe me sa duket po bëhet përditë e më mirë. Ajo, është kthyer nga spitali në shtëpi dhe po jeton e lumtur pranë të shoqit dhe gjithashtu të bijes, shkruan “Kosovarja”.

Ky është portreti aktual i familjes së vogël, por shumë simpatike.

MUND TË JU PËLQEJNË