Është nga bashkëshortet e këngëtarëve që zë vend shumë të rëndësishsëm në mediat rozë.

Lule Pergjeqaj ka kohë që nuk është parë aktive në rrjetet sociale, dhe nuk është paraqitje qoftë me një imazh të saj, shkruan Kosovarja.

Se i kanë munguar publikut paraqitjet e saj, kjo është vërejtur dukshëm, por ka javë që Lulja nuk është ndjerë e gjallë.

Prej saj kemi parë të publikojë vetëm imazhe të bashëkshortit, Medës, dhe të personave të tjerë.

Por, më në fund duket se vendosi të paraqitet dhe të sjellë diçka nga pamja e saj.

Lulja sonte sjelli dy imazhe, njërën me djalin e saj kurse tjetrën vetëm.

Shikojeni se sa e bukur po duket, dhe sharmi iu është shtuar ende më shumë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË