Tashmë është bërë trend që të gjitha nuset e estradës të përmenden nga të gjithë.

Edhe sikur mos të bëjnë asgjë ato janë në qendër të vëmendjes dhe përcillen me shumë etje dhe dëshirë, shkruan Kosovarja.

Sikur edhe që pritej tani i erdhi rendi rejës së Shkurtës, e cila nuk ka shumë kohë që doli hapur në mediat rozë.

Bën përshtypje për çdo gjë, e sidomos për lidhjen e familjes së bashkëshortit, që duke u bazuar në postimet e realizuara vërehen se kalojnë mirë dhe janë të lumtur.

Përkundër të gjithëve, duket se më së miri kalon me vjehrrën, kshtu që paku na pasqyrojnë imazhet e tyre, sikur edhe kjo, ku me këtë buzëqeshje dhe shikim po që ia bëri zemrat mal të gjithëve, e mos të flasim për Shkurtën. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË