Sigurisht se tashmë është një emër shumë i njohur dhe për të gjithë ata që e duan një shije speciale të ushqimit, është vend shumë i qëlluar, shkruan Kosovarja.

Restauranti Maestro’s, i udhëhequr nga një staf profesional në fushën e gastronomisë, iu ofron shijet që nuk do t’i harroni asnjëherë, e po ashtu edhe ambient shumë pozitiv.

Specialitetet nga mishrat nuk mund t’i gjeni askund më të shijshme, kjo sepse përvoja në këtë fushë, ka bërë që ky vend të jetë unik për ushqimin që servon.

Maestro’s gjendet në rrugën Fehmi Agani në Prishtinë dhe po e vizituat njëherë, do jetë adresë që do të mbahet mend nga gjithë adhuruesit e ushqimit të mirë dhe kualitativ./Kosovarja

 

MUND TË JU PËLQEJNË