Majlinda u bë pjesë e show bizit qysh nga lidhja me Majkun, e që nga atëherë ajo merr vëmendje të madhe , shkruan Kosovarja.

Ndryshe Majlinda nuk ka ndonjë profesion përveç rritjes së djalit por jeta i rrethohet nga jeta luksoze. Blerjet daljet dhe pushimet janë të pa ndashme të saj. Shihet shpesh bënë pushime, këto ditë ajo ndodhet ne Turqi bashkë me njërën nga miket e saja ku vazhdojnë të shijojnë pamjet e qytetit të Stambollit.

Ndryshe Majlinda është e përkushtuar në rritjen e djalit Roan, deri më tani nuk është përfol ndonjë gjë rreth jetës private siç flitet aq shpesh për ish të dashurin e saj Majkun. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË