Ditëve të fundit u zhvillua një polemikë mjaft e madhe ndërmjet Majkut dhe Majlindës.

Kjo pasi që Majku deklaroi, se kinse Majlinda nuk e lë ta shohë djalin, por ajo iu kundërpërgjigj, duke thënë se është ai i cili nuk kujdeset për të.

E së fundmi, ka postuar një fotografi, ku shihet një simint gjysme i këputur.

A thu vallë Majlinda të ketë shprehur emocionet për ngjarjen e fundit, duke e shfrytëzuar këtë ushqim.

Ose më saktësisht të themi, se ka dashur të thotë që hallka e cila këputet nuk ngjitet më..

Ë, si mendoni ju për këtë?

MUND TË JU PËLQEJNË