Majlinda Zeka është bërë nga ato vajzat që duhet të shkruash për të, çfarë do që të sjell e të servojë, shkruan Kosovarja.

Kjo po ndodhë për shkak të jetës së saj luksoze dhe paraqitjeve të saj të zjarrta që po bën vetëm për adhuruesit e saj.

Sa herë të prezantohet ajo me diçka të re të gjithë i bëjnë sytë katër, kjo sepse di shumë mirë si të godasë.

Meqë nga ajo kemi vetëm shfaqje provokative e zhveshje deri më ska, sonte erdhi më ndryshe dhe më e veshur.

Se ku po shkon këtë nuk e dijmë, por sigurt jo për ndonjë vend zbavitës, pasi erdhi tamam e veshur dhe aspak e ekspozuar. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË