Nëse keni probleme me gjësendet nga argjendi, ja një zgjidhje.

Majonezi është një nga produktet që përdoret më së shumti. A e dini se majonezin mund ta përdorni edhe si pastrues?

Majonezi është një nga nga pastruesit më të mirë të argjendit. Nëse doni që produktet e juaja nga argjendi të shëndrisin pa përdorur substanca kimikale, vetëm aplikoni pak majonez në lugë dhe piruna me një leckë të butë dhe shpërlani atë.

Aciditeti i butë nga limoni do të heqë njollën dhe vaji do të lërë një shkëlqim të bukur në gjësendet tuaja.

 

MUND TË JU PËLQEJNË