Kaltrina Selimi që kur doli për herë të parë në skenë, u komentua për zërin, por edhe për pamjen e jashtme, shkruan “Kosovarja”.

E ëmbël, e këndshme, sensuale, e viteve të fundit shpesh e ka treguar edhe anën e saj “të nxehtë”.

Kaltrina, ndonëse grua e martuar dhe nënë e një fëmije, sërish shfaqet me stil ekstravagant dhe duket qartë që vitet nuk po ia lënë shenjë, shkruan “Kosovarja”.

Thonë që “dardha pikë nën dardhë”. Kaltrina e ka trashëguar bukurinë nga e ëma, e cila ka qenë shumë e pashme në rininë e saj.

Kjo është mamaja e këngëtares Kaltrina Selimi. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË