Marigona Gani Geci, është njëra nga femrat e LDK-së e cila është zgjedhur kandidate për deputete nga radhët e kësaj partie për Kuvendin e Kosovës.

Marigona është një femër e përgaditur profesionalisht, intelektuale shumë e zonja e cila premton shumë për politikën kosovare, shkruan “Kosovarja”.

Ajo njeh mirë dy gjuhë botërore anglisht dhe gjermanisht, përgaditje këto që i ka dëshmuar në fusha të tjera para politikës.

Përveç si një grua e përgaditur profesionalisht dhe vajza e luftëtarit të devotshëm të lirisë Gani Gecit, Marigona duket edhe një grua simpatike dhe e çilter.

Andaj me votimin e Marigonës ju keni votuar një nënë, një intelektale
Dhe një grua të guximshme e cila do të jeët zëri i juaj në Kuvendin e Kosovës.

Ajo poashtu është e vetmja deputete me emrin Marigona, emër ky i cili simbolizon shumë për të gjithë shqiptarët.

Ndryshe, Marigona Geci ështe ligjeruese në Universitetin e Prizrenit ne Fakultetin Ekonomik gjithashtu është e angazhuar edhe në Universitetin e Prishtinës./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË