Sa shpesh rekomandohet të bëni dashuri? Një herë në muaj? Çdo ditë? Dy herë në javë?

Ka shumë hulumtime për këtë pyetje, saqë mund të mendoni se dashuria është diçka për çfarë dëshirojnë të flasin të gjithë njerëzit tërë kohën.

Megjithatë, teoria e fundit vjen nga akademikët e universitetit të Torontos, të cilët e kanë analizuar jetën intime të 15,000 çifteve dhe kanë konstatuar se nivelet tona të lumturisë e arrijnë kulmin me një herë në javë.

Po, ju mund të bëni dashuri më shpesh nëse dëshironi, por kjo nuk nënkupton se do të bëheni edhe më të lumtur.

MUND TË JU PËLQEJNË