Që prej verës së kaluar, flitet për një romancë mes tyre.

Por, vetëm një ditë më parë, ata e kanë konfirmuar lidhjen e tyre, duke u shfaqur bashkë në publik.

Bëhet fjalë për mbesën e Princeshës së ndjerë Diana, Lady Kitty Spencer dhe manjatin e modës Michael Lewis.

Ata u fotografuan dje për herë të parë bashkë në Manhatan dorë për dore, ndërkohë që verën e kaluar ishin fotografuar duke dalë njëri pas tjetrit nga i njëjti hotel, por nuk e konfirmuan lidhjen e tyre.

Edhe pse Michael (60 vjeç) është sa dy herë në moshë në krahësim me Spencer, e cila është 28 vjeç, kjo gjë nuk e ka penguar romancën e tyre.

Aq më tepër kur në mes hyjnë paratë, pasi Michael llogaritet se ka qindra milionë dollarë pasuri.

MUND TË JU PËLQEJNË