Vala

Çaji më i shëndetshëm për ju është ai që dëshironi ta pini çdo ditë.

Ky përkufizim është më së shumti i shprehur në Perëndim, për ata çaji më i shëndetshëm është çaji i zi.

Megjithatë, çaji i zi është unik dhe dihet se është veçanërisht i dobishëm për qëllime të caktuara shëndetësore.

Nëse e përdorni çajin e zi do të keni përfitime për lëkurën tuaj, pasi ju do e ushqeni atë me vitaminat B2, C dhe E, po ashtu edhe me magnez, kalium dhe zing.

Pos kësaj ju nuk do të keni shumë rrudha në fytyrë pasi ai do t’i parandalojë ato.

MUND TË JU PËLQEJNË