Javë më parë Almeda dhe Tolgahan u bënë prindër të një djali.

Almeda të njëpasnjëshme ka sjell pamje të bujura të djalit dhe komplet familjës së vogël tre antarëshe.

Te çifti nuk mungojnë dhe ditët e pushimeve për pak relaks ndaj kësaj periudhe jo edhe aq të lehtë për dy prindër të rinjë ku përballen me një përvoj të re me kujdesin dhe përkushtimin ndaj vogëlushit.

Almeda jo që se ka bërë ndonjëherë këtë gjë ndaj Tolga-s, ka patur kur e ka shëndërruar me anë të efekteve në fytyra ku ka sjellur mjaft humor dhe të qeshura.

Ndërsa tani ajo bashkëshortin e krahasaon me një Peronazh mjaft intresant me “Hulkun” njeriun e gjelbërt ku misioni i tij është që ajo ndodhet në çdo situatë dhe vështirësi për shpëtim dhe për të dhënë zgjidhje. /InfoKosova/.

 

MUND TË JU PËLQEJNË