Disa gra nga një shoqatë që kishin organizuar një ekskurzion në Mitrovicë, kanë bërë një veprim paksa të pazakontë.

Ato, kanë nisur këngë e valle të shoqëruar me def tek ura e Ibrit në Mitrovicë.

Ky veprim ka nxitur kuriozitetin edhe të KFOR’it italian, të cilët me telefonat e tyre celular kanë filluar të incizojnë këtë skenë.

Gratë dëgjohen duke kënduar se Mitrovica është e Kosovës dhe ajo do të bashkohet.

MUND TË JU PËLQEJNË