Leonora Jakupi konsiderohet “bio bukuri”. Ajo, nuk ka ndërhyrje, e as që duket se e ka ndërmend të intervenoj diku, shkruan “Kosovarja”.

Epo, të dukesh si Leonora, s’ka nevoj për korrigjime, pasi nëna natyrë është kujdesur për të gjitha me kohë.

Megjjthatë, Leonora është e kujdeshme në aspektin e të ushqyerit, po përpiqet të ushqehet shëndetshëm dhe gjithashtu po merret me sport.

Leonora e pëlqen ecjen, e po ashtu e praktikon ushtrimin në palestër, gjë që ndikon shumë në ruajtjen e linjave. Ajo, ka trup mjaftë të bukur, e kjo edhe për shkak të stërvitjes, shkruan “Kosovarja”.

Ja ushtrimet që bënë:

MUND TË JU PËLQEJNË