Blero dhe Afrona sot do të fillojnë një kapitull të re të jetë, duke kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë, shkruan Kosovarja.

Dasma e tyre do të ndodhë në njërin nga hotelet e Shqipërisë, në mesin e shumë të ftuarve dhe të fytyrave publike, shkruan Kosovarja.

E, kjo ceremoni familjare nuk do të kishte kuptim pa këngëtarin e njohur Besnik Qakën, i cili tashmë është bërë i njohur për atmosferën e paharrueshme që krijon kudo.

Ai me shumë gëzime dhe emocione ka marrë rrugën drejt vendit të lartcekur, ku edhe ka shkruar “A po na pritni, se po vimë me djeg vendin”. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË