E kush nuk e njeh Medën, këngëtarin që po i dhuron tash e shumë vite publikut këngë e hite të padiskutueshme, shkruan “Kosovarja”.

Emri tij ka kohë që u mediatizuar aq shumë saqë lajmet rreth tij menjëherë ngjallin interesim.

I këndon bukur dashurisë, atdheut e shumë temave për çka edhe publiku e do dhe e vlerëson si një këngëtar të veçantë.

Padyshim që mbetet këngëtari më i angazhuar i kësaj sezone, sa në Shkup e sa në Shkodër pa u ndal për asnjë natë e ditë të vetme.

Dhe pas gjithë këtij angazhimi, natyrisht që edhe Meda e meriton një pushim me personat e zemrës.

E Meda në pushimet e tij dëshiron ti merr edhe më meritorët e gjithmonshëm, ata që e përkrahën gjithmonë kudo e ngado, ata janë pra prindërit e tij.

Kështu, kur të kesh një djalë të mirë si Meda./Kosovarja/.

 

MUND TË JU PËLQEJNË