E gjithë ajo çfarë është parë natën e kaluar janë lajmet rreth martesës së Bleros dhe Afronës.

Kjo dasëm u përfol e u komentua më shumë se ç’duhet, jo vetëm për shkak të çiftit po edhe për shkak të të ftuarve që ishin të pranishëm aty, shkruan Kosovarja.

Të gjithë që ishin prezentë në dasmën më të madhe dhë më të mahnitshme u kujdesën të krijonin atmosferë për tu mbajtur mend gjatë.

Shaka, vallëzime e veprime nga më të çuditshmet u panë nga të gjithë, madje dikush doli i papërmbajtshëm para bashkëshortes së tij.

Ai është Meda i cili po që i tha vallëzimit së bashku me Lulen, e që të tillë moti nuk e kishim parë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË