Në trurin femëror ka një mikroorganizëm mashkullor ose me fjalë të tjera ka prezencë të ADN-së mashkullore.

Ky është përfundimi i një studimit të një grupi shkencëtarësh nga Universiteti i Seattle.

Në studim thuhet se gratë mbajnë me vete ADN-në e çdo burri

Materiali gjenetik i fetusit është provuar se mund ta kalojë barrierën gjenetike dhe të mbesë përgjithnjë në trurin e nënës.

Ky fenomen është i njohur si mikrokimerizëm dhe ndodh në një numër të caktuar grash.

Sipas studimit nëse bëjmë një vlerësim statistikor rreth 63% e grave nga 37 deri në 59 vjeç e ka të pranishëm mikroorganizmin mashkullor në tru.

MUND TË JU PËLQEJNË