Ndjekësit e “RTV 21” e njohin mirë Merita Sekiraça-Malushi, pasi punon më televizion prej shumë vitesh, shkruan “Kosovarja”.

Merita ka një karrierë të gjatë në televizion dhe ka qenë e angazhuar në disa formate.

Aktualisht është e angazhuar në programin e mëngjesit “Për ditë të mbarë”.

Ndryshe, Merita nuk është e angazhuar vetëm në televizion, por edhe në dasma e ahengje private, ku shkon me kënqësi.

Siç po e shihni, prezantuesja duket shumë më ndryshe se në ekran, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË