Në Francë, 15 për qind e femrave eksperimentojnë me të paktën një tatuazh. Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shifrat shkojnë në rreth 25 për qind.

Një studim i fundit i publikuar në “Psychology today”, transmeton tch, tregon se ndonëse tatuazhi është përhapur së shumti dhe nuk përbën më lajm, ka ende meshkujt që kanë frikë nga femrat me tatuazh, sidomos nga ato që kanë mbi dy tatuazhe.

Sipas “Psychology today”, rreth 70 për qind e meshkujve, kur shikojnë një femër me disa tatuazhe, mendojnë për të këto karakteristika:

-Nuk është tip sportiv

-Është pak e motivuar për jetën dhe karrierën

-Pak bujare

-Nuk beson në asnjë fe

-Nuk është shumë inteligjente

MUND TË JU PËLQEJNË