Me të drejtë bëhet pyetja: Kur po vjen Mihrija me këngë të re? Shumë shpejtë. Këngë, videoklip, risi…

Çfarë risi? Besoni ose jo, Mihrija e Naimi po i ndajnë rrugë në botën e ekranit, pasi tani këngëtarja do ta ketë emisionin e saj televiziv, që pritet të vijë së shpejti, e kjo do të jetë një surprizë e bukur për të gjithë, shkruan “Kosovarja”.

Pra, Naimi tani do të ketë konkurrencë të fortë.

Po flitet se Mihrija po vjen me programin e saj dhe është “armatosur” mirë që të godasë fuqishëm në çdo edicion, shkruan “Kosovarja”.

Ku, si, tek, qysh…mbetet për tu parë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË