Janë motra, por po e analizove afërsinë e tyre, të bëjnë t’ua kesh zili.

Bëhet fjalë për dy motrat bukuroshe në estradë, Mihrie Brahën dhe Lorën, dy fytyra shumë të dashura dhe të adhuruara nga publiku, shkruan Kosovarja.

Që të dyja jo vetëm që ndajnë të njëjtin profesion dhe të njëjtat aventura në mbrëmje e ahengje familjare, por në këto vitet e fundit udhëheqin emisionin më të shikuar “Odeon”.

Edhe në këtë sferë kanë treguar talentin dhe përkushtimin e tyre, duke shkëlqyer si drejtimin e kësaj fushe ashtu dhe me pamjen e tyre.

Për aq orë sa përmban formati i emisonit, ato i shohim duke ndërruar fustanet e duke veshur secilin më të bukur se tjetrin.

E, duke shkëlqyer gjithnjë, ato edhe sot duken po aq të bukura aq edhe tërheqëse me këta fustan të bardhë e të mahnitshëm. /Kosovarja/

lora

MUND TË JU PËLQEJNË