Mimoza Shkodra është këngëtarja e dashur që adhurohet shumë për punën dhe projektet e saj.

Që nga fillimi ka pasur për çfarë të pëlqehet, sepse mbrapa saj qëndrojnë këngë, hitë, bashkëpunime e performanca të shkëlqyeshme, shkruan Kosovarja.

Mimoza përveç karrierës së saj e prezantimeve të saj skenike që janë mirëpritur, ka ditur se si ti afrojë fansat e saj që ta ndjekin e ta kërkojnë ende më shumë.

Është pozitiviteti dhe energjia e saj që kanë bërë që publiku të çmendet ende mbas saj dhe të bëhet e pakrahasueshme dhe e dalluar tek ata.

Sa ka ardhur me fotografi të bukura, sa i ka përshëndetur audiencën e saj përmes videove, sa ka hyrë live duke njoftuar se çfarë po bën e ku është, e po të krahasojmë këto me disa postime të saj të fundit, vërtetë duket se na ka vendosu në një dileme goxha të madhe.

Sepse nuk i dihet a është duke i reklamuar fustanat, flokët apo veten të lumtur.

E ju çfarë po mendoni? Cilën prej këtyre ka tentuar të tregojë… /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË