Të gjithë e njohim dhe e adhurojmë për karakteristikat që gjithmonë e kanë veçuar.

Mimoza Shkodra emër ky i shumë epiteteve: e bukur, rinore, dhe ikonë e muzikës shqiptare, shkruan Kosovarja.

Me këngët e saj janë rritur brez pas brezi, e cila gëzon një bagazh të madh të krijimtarisë, duke rezultuar si më e dëgjuara në skenën tonë.

Sa e dëgjuar aq edhe e ndjekur, për faktin se gjithmonë ka gëzuar një bukuri të mahnitshme dhe të papërshkrueshme.

E, kjo bukuri ndër vite vetëm sa ka shkuar dhe iu është shtuar, dhe këtë e kanë dëshmuar fotografitë dhe videot e njëpasnjëshme që ka postuar.

Ashtu sikur këto të fundit, Mimoza po që erdhi e freskët, e magjishme, sa për të duket se vitet kanë ndalur, dhe vërtetë arriti të na lë pa fjalë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË