Cila është dhurata më e mirë që keni marrë nga miqtë tuaj?

Përgjigja për këtë ndoshta varet se sa i madh është rrethi juaj i miqësisë, sa i ngarkuar është dhe gjithashtu sa ju vlerësojnë.

Një vajzë u befasua nga katër miqtë e saj më të afërt me një makinë krejtësisht të re për ditëlindjen e saj.

Mizani Rev nga Florida ka katër miq të mahnitshëm, Jean,Quia,Taty dhe Sara.

Grupi bëri planin planin e ambicies tetë muaj para ditës së madhe.

Ata përdorën një aplikacion të quajtur ‘Quapital’ dhe kursen nga 25 dollarë çdo javë për tre muaj derisa patën fondet e nevojshme. Edhe pse kishin mjaft pagesa të tjera, ata ia arritën të blinin atë.

Mizani shpërtheu në lot nga surpriza që miqtë e saj i bën.

MUND TË JU PËLQEJNË