Këngëtarja nga Gjilani, Mirsa Kërçeli, për publikun shqiptar u bë e njohur me këngën “Djaloshi im”, këngë kjo që e afroj Mirsen me publikun e gjerë, shkruan “Kosovarja”.

Mirsa, kishte një karrierë të bujshme muzikore derisa vendosi që të fejohej e martohej. Këto zhvillime të jetës private e larguan ndjeshëm nga aktivitetet e dikurshme.

 

Sot, Mirsa nuk duket fare në skenë, ndërkohë që është nënë dhe bashkëshorte e lumtur, shkruan “Kosovarja”.

Siç mund të shihni, pamja dhe stili i këngëtares ka ndryshuar dukshëm.

MUND TË JU PËLQEJNË