Një mjeke ka zbuluar ekskluzivisht se cila dhomë e shtëpisë është më e mira për të bërë marrëdhënie.

Dhoma më e mirë për të bërë marrëdhënie nuk është dhoma e gjumit, por kuzhina, thotë Dr Shahzadi Harper, një eksperte në menopauzën dhe ndryshimet hormonale që ndikojnë në epsh.

Mjekja ka zbuluar ekskluzivisht pse kjo dhomë është çuditërisht më e mira për aktin intim.

Ndërsa dhoma e gjumit është vendi dukshëm më i ‘nxehtë’, kuzhinë ofron mundësi për të përdorur lëvizjet që iu djegin më shumë kalori.

Kuzhina është dhoma më e mirë për të bërë marrëdhënie seksuale, një tavolinë kuzhine ose një tavolinë është gjithmonë vendi më i përshtatshëm”, deklaroi Dr. Harper për Daily Star. /Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË