Aida Doçi, një emër ky që iu bashkëngjit skenës muzikore me hapa shumë të shpejtë.

Me talentin e saj, bëri që të jetë e mirënjohur dhe e komentuar goxha shumë.

Sa që emri i saj u shtyp shumë nga mediat rozë, për muzikën që kultivon, ku mund të themi që shumë pak u përfol për jetën e saj private.

Kjo ndoshta sepse ajo e ka ruajtur me shumë xhelozi këtë pjesë.

Aq më pak për ndonjë lidhje të mundshme nga ajo, nuk është konfirmuar asnjëherë.

Por mesa duket ka diçka të re nga ajo , pasi që ka pranuar një thënjë goxha thumbuese nga një fanse e saj, shkrimi i të cilës ishte:

“Mjer ai që të ka humb e lum ai që tka”, gjë që na bëri me mëdyshje se mos ka përjetuar ndonjë lidhje të dështuar Aida, e ka rifilluar ndonjë të re.

Hë, çfarë mendoni ju..

Vërtetë ky një shkrim, që lë shum pytje mbrapa, por me që nuk kemi asgjë të konfirmuar, mbetet që sy e vesh të jenë të drejtuar nga Aida. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË