“Kosovarja” është në rrjedhë të ngjarjes dhe po përcjell hap pas hapi zhvillimet e findit në dasmën e Bleros dhe Afrones.

Në ceremoni, sapo ka ndodhur një prej akteve më të rëndësishme, ai i ndrrimit të unazave.

Ky moment është përcjell nga mysafirët dhe është fiksuar nga dhjetra foto-aparat, shkruan “Kosovarja”.

Në perëndimin e diellit, ky akt duket magjik.

Sa emocione duhet të ketë pasur Afrona?

Blero dhe Afrona

Publiée par Kosovarja Video sur Samedi 21 septembre 2019

MUND TË JU PËLQEJNË