Këngëtarja shqiptare, Morena Taraku e ka humbur shumë e re nënën e saj.

Modelja shqiptare ka treguar në disa intervista se ka qenë shumë e lidhur me të ëmën.

Kështu, Morena herë pas here në rrjetet sociale e kujton të ëmën me imazhe të ndryshme, sikurse edhe sot.

Me foton e ndarë në gjysmë, të së ëmës dhe të saj, këngëtarja Taraku në këtë mënyrë e kujton nënën e saj.

“Mami dhe unë”, ka shkruar ajo.

MUND TË JU PËLQEJNË