Shqipëria është vendi i cili mahnitë me bukuritë e shumta çdo vizitorë, e që për një masë të madhe mbetet destinacion favorit edhe për pushimet e radhës.

Turizmi është zhvilluar në masë të madhe sidomos në zonat bregdetare, aty ku nuk mungon luksi dhe çdo gjë është thjeshtë perfekte, shkruan Kosovarja.

Që pushimet tuaja të jenë një përrallë e vërtetë, Morina Palace, kompleksi i cili ndodhet në Dhermi, një ndër vendet më të vizituara të Shqipërisë, ofron luksin dhe rehatinë për çdo mysafirë.

Shqiperia

Publiée par Kosovarja Video sur Dimanche 1 septembre 2019

Morina Palace është një kompleks prej 85 dhomash, i cili në sezonin verorë ka në dispozicion restaurant, bar, pishinë dhe SPA, si dhe shërbim fantastik i cili e bën këtë kompleks turistik ndër më të vizituarit.

Falë shërbimeve dhe ushqimit kualitativ, turistë të shumtë janë kthyer tashmë në vizitorë të rregullt çdo verë, e që kjo është padyshim dëshmia më e mirë për gjithçka që ofron ky vend.

Morina Palace vazhdon të mirëpret vizitorët edhe gjatë muajit shtatorë, e që për më shumë informata mund ta vizitoni ueb-faqen e tyre si dhe të kontaktoni në [email protected], apo në numrin +355688099999.

MUND TË JU PËLQEJNË