Sot i gjithë fokusi i qytetarëve kosovarë dhe atyre anglezë do të jetë në stadiumin ‘Fadil Vokrri’.

Aty do të zhvillohet ndeshja historike e futbollit, Kosovë-Angli.

Për të shkuar çdo gjë në rregull me këtë ndeshje, Policia e Kosovës po përkujdeset për sigurinë.

Ata sot kanë bllokuar rrugën ‘Luan Haradinaj’ që dërgon në stadium. Po ashtu kanë larguar veturat që gjenden afër stadiumit.

MUND TË JU PËLQEJNË